flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників судових процесів!

28 лютого 2022, 11:00

В умовах запровадженого в Україні воєнного стану у зв’язку зі збройною агресією з боку Російської Федерації, Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області продовжує здійснювати правосуддя, з урахуванням особливого режиму роботи, в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України та діючого законодавства України.

       Відтак, Кам'янка-Бузьким районним судом Львівсвької області буде забезпечено розгляд невідкладних категорій справ, які пов’язані із забезпеченням діяльності військово-цивільної адміністрації, та апеляційних скарг на судові рішення, постановлені у кримінальних правадженнях щодо осіб, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів, де відносно підозрюваних чи обвинувачених передбачена можливість дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

      Участь у таких судових засіданнях відбуватиметься дистанційно з використанням системи відеоконференцзв’язку. 

     Судовий розгляд усіх інших категорій справ (цивільних, адміністративних, справ про адміністративні правопорушення, кримінальних справ, де особи не утримуються під вартою, або де не сплинули строки тримання їх під вартою) буде знято з розгляду.

     Для забезпечення Вашої безпеки,
просимо Вас звертатися до Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області шляхом
електронного листування за адресою: inbox@kb.lv.court.gov.ua
та за телефоном (03254) 2-44-83.

Наразі всі засоби зв’язку функціонують, усю додаткову інформацію ми оперативно повідомлятимемо на нашому офіційному вебсайті  суду.

Бережіть себе та Україну! Слава Збройним Силам України!