flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України розпочато семінари для прес-секретарів апеляційних та місцевих судів загальної юрисдикції м. Львова та Львівської області та осіб, які виконують їх обов’язки

03 вересня 2015, 11:25

26-27 серпня 2015 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України за ініціативи Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області проведено поглиблений семінар для головних спеціалістів із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації (прес-секретарів) апеляційних та місцевих судів загальної юрисдикції м. Львова та Львівської області та осіб, які виконують їх обов’язки на тему: «Комунікаційний менеджмент в судах».

Семінар розпочався із вступного слова директора Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксани Польної. Також учасників семінару привітали начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека та його заступник Марія Коник.

В якості викладачів було запрошено прес-секретаря Львівського апеляційного адміністративного суду Ольгу Давид, експерта з питань комунікації, керівника прес-служби ПАТ «Кредобанк» Віктора Гальчинського та ведучого спеціаліста по соціальній роботі Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» Олену Кальбус.

У своєму виступі викладачі розповіли про важливість і значення посади прес-секретаря, роз’яснили головні обов’язки прес-секретаря та надали практичні рекомендації в роботі, поділившись власним досвідом. Особливий акцент ставився на мистецтво написання прес-релізу та прес-анонсу з врахуванням усіх особливостей цих інформаційних документів; присутності преси на судових засіданнях і надання інтерв’ю суддями та працівниками суду. 

Після закінчення семінару учасники отримали відповідні сертифікати.